KLEURADVIES:

Kleur ben jezelf....

Veel mensen zijn op zoek naar manieren om intenser en bewuster te leven. Kleuren helpen daarbij. Kleuren inspireren, geven rust, maken je energieker en verhogen je creativiteit. Wat past bij u? Voelt u zich prettiger bij natuurlijke kleuren, lichte kleuren of juist felle of donkere kleuren? Iedere kleur geeft een ander gevoel, heeft een unieke emotionele werking en uitstraling.

kleuradviesBattes–Styling vindt het tonen van je eigen kleur(en) erg belangrijk. Het is het thuis voelen in een omgeving die uw persoonlijke smaak weerspiegelt en sfeer en warmte uitstraalt die u wenst. De keuze van kleur is afhankelijk van waar u kleur wilt gebruiken, welke kleuren u aanspreken, welke ruimtelijk effect u wilt bereiken en welke functie de ruimte heeft.

Productiviteit op kantoor blijkt vaak nauw samen te hangen met de gevoelstoestand van mensen. Deze wordt vaak voor een groot deel bepaald door de sfeer en kleuren van een werkomgeving. Daarom is een interieuradvies vaak de beste investering die een organisatie kan doen om de sfeer op een kantoor te verbeteren en de productiviteit te verhogen!

kleuradviesBattes-Styling maakt graag een persoonlijk kleurplan en houdt o.a. rekening met uw meubels, accessoires, lichtval en natuurlijk uw wensen! Wij werken met diverse kleurenwaaiers, grote A4 stalen, waarbij wij uit vele kleurpigmenten kunnen kiezen, van kalkmatte verf tot metallic verf.

 

Voor de uitvoering van het kleurenplan en werkzaamheden hebben wij een landelijk netwerk van professionals.