Werkwijze verkoopstyling:

Bij verkoopstyling, maar ook bij interieuradvies komen wij altijd eerst bij u langs voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek.
Tijdens dit intakegesprek kunt u aangeven wat u wensen zijn en wat u graag zelf wilt doen en welke werkzaamheden wij voor u gaan uitvoeren.
Gaat het om uw woning die binnenkort in de verkoop komt of om uw woning die al wat langer in de verkoop staat? 
Wij kijken altijd naar een voor u passende oplossing.

Wij werken met de " Hands on " methode, wat wil zeggen dat we vooral aan de slag gaan! We schrijven dus GEEN rapport, maar komen bij u werken.


Is verkoopstyling erg kostbaar?
De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, budget, huidige inrichting en staat van uw woning.

Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat het uitgeven van nog geen €500,- aan verkoopstyling meer effect heeft dan het noodgedwongen verlagen van de verkoopprijs met €10.000,-

Als wij bij u komen stylen dan maken wij zoveel mogelijk gebruik van uw bestaande meubels en accessoires. Daarnaast zullen we, in overleg met u, accessoires gebruiken om de sfeer en pluspunten van de woning nog meer te benadrukken.

 

 

Quickscan: 
(mondeling advies restyling)
Battes-Styling loopt samen met u door uw woning en geeft aan op welke punten u uw woning beter kunt presenteren. U krijgt alle nodige tips om uw huis verkoopklaar te maken.

 

Fotografie: 
Deze fotoreportage ( na restyling ) kan gebruikt worden voor internet, in de verkoopbrochure, in de etalage en/of voor andere publiciteitsdoeleinden. 

 

Complete (re)styling: 

Een totale (re)styling in 1 á 2 werkdagen (afhankelijk van de werkzaamheden), waarin uw complete woning zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd. Er wordt (indien nodig) gebruik gemaakt van accessoires aangepast aan uw budget en type woning. 

•  incl. Fotoreportage
•  incl. Checklist met nuttige tips  voor een bezichtiging of open huis. 

 

Finishing touch/open huis styling: 

Korte adviezen en of styling bij u thuis, zodat u woning zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd tijdens een open huis. Door deze finishing touch styling versterkt u de pluspunten van uw woning en creëert u een perfecte eerste indruk op deze dag.

Meubelverhuur: 

Voor leegstaande woningen, en ander vastgoed verhuren wij meubels en woonaccessoires. Ook kunnen wij voor u de woning tevens inrichten en voorzien van gordijnen,schilderwerk en of vloeren.