INFORMATIE VOOR MAKELAARS:

 

Het verkopen van een woning eist een professionele aanpak. Wilt u zich in de huidige markt onderscheiden dan zal u meer moeten bieden dan de concurrent. U kunt een van die vernieuwende makelaars zijn die de verkopende partij een totaalservice kan bieden, waardoor u zich tevens kan onderscheiden van uw vakcollege.

Aangezien het aanbod in de huidige woningmarkt steeds groter wordt en de koper des te meer keuze heeft, wordt het belang van het optimaal presenteren van een woning steeds belangrijker.
Het is bewezen dat de gemiddelde potentiële koper moeilijk of niet door een bepaalde inrichting kan kijken. De koper moet er bij wijze van spreken, zichzelf kunnen “zien” wonen.

 

ONDERSCHEIDEN & VERLEIDEN...

Andere tijden vragen om andere oplossingen. Onderscheiden en verleiden, dat geldt voor de woningen in uw portefeuille en dat geldt voor u kantoor. Zowel een verkoopstylist als een makelaar hebben beide dagelijks te maken met de verkoop van een huis of vastgoed en kunnen in een samenwerking elkaar dus versterken. Gerestylde huizen liggen vaak beter in de markt en stijgen in waarde, hierdoor verdiend verkoopstyling zich zonder meer terug!
Dit kan voor u betekenen; versnelde doorlooptijd, verbeterde opbrengst van uw panden, vernieuwende en daarmee onderscheidende service naar uw opdrachtgevers. Tevens een perfect visitekaartje in uw etalage en op internet d.m.v. fotopresentaties van doeltreffend gestylde huizen, hierdoor niet alleen uw woningaanbod, maar ook uw kantoor zich onderscheidend kan positioneren binnen de concurrerende markt van de makelaardij.

Battes-Styling richt zich o.a. op verkoopstyling; het huis verkoopklaar maken met als doel het huis zo te presenteren dat het aantrekkelijk gemaakt wordt voor een zo groot mogelijke doelgroep van potentiële kopers, zodat de kans vergroot wordt op een aannemelijk bod en een vlotte en succesvolle verkoop!

VOORDELEN:

  • De juiste styling en presentatie van de woning i.v.m. bereiken van een grotere doelgroep.
  • Woningfotografie na restyling.
  • Leegstaande panden, woningen voorzien van meubels en accessoires dmv verhuur.
  • Finishing touch voor een open huis.
  • Plattegronden 2D.
  • 3D animaties.
  • interieuradvies/styling voor nieuwe woning of pand.

Neem gerust contact op, zodat de geboden diensten toegelicht kunnen worden en/of om van gedachten te wisselen over de toegevoegde waarde die Battes-Styling voor uw kantoor kan betekenen.