OVER BATTES-STYLING:

over battes stylingBritt Battes is oprichtster en drijvende kracht achter Battes-Styling. Haar passie voor kleuren, vormgeving en sfeer is ruim 15 jaar geleden ontstaan, toen zij is gaan werken als freelance etaleuse. Hierdoor heeft zij ruime en gedegen ervaring opgedaan op het gebied van etaleren en presenteren, waarbij zij werkte in de decor- en standbouw en als freelance etaleuse. Inmiddels heeft Britt meer dan 11 jaar ervaring in de woonbranche op het gebied van vormgeving, kleur en interieuradvies.

Door haar passie en werkervaring bij zowel een meubelzaak, woningtotaalzaak en winkel op het gebied van raamdecoratie en stoffering, heeft u een gesprekspartner met kennis van zaken en een groot netwerk van leveranciers.

Tevens is zij in bezit van het diploma binnenhuis architectuur en mag zij als erkend verkoopstylist de licentie van House of KIKI gebruiken, waarmee u zich verzekert een professional in huis te halen.

Battes-Styling staat voor eigentijdse en smaakvolle interieurs, waarin u optimaal in kunt wonen, werken en/of ontspannen. Battes-Styling vertaalt u wensen naar een helder interieuradvies en draagt zorg voor het juiste eindresultaat in samenwerking met onze partners. Vanzelfsprekend staan uw wensen voorop en komen we gezamenlijk tot een optimaal eindresultaat.

"Zonder passie krijgt een woning geen ziel..."