INTERIEURADVIES/STYLING:

Battes-Styling geeft interieuradvies op maat bij het inrichten, indelen en stylen van interieurs voor particulieren en bedrijven.
Wilt u een verassend en creatief interieuradvies voor uw huis, kantoorruimte, winkel, etalage of beursstand? Wij helpen u met het creëren van een eenheid in de inrichting, de juiste sfeer en gebruik van kleuren en materialen.

VERKOOP/VASTGOEDSTYLING:

In een korte tijd restylen wij uw woning, zodat deze op zo’n aantrekkelijk mogelijke manier gepresenteerd wordt, waardoor uw woning sneller verkocht kan worden tegen de best haalbare prijs.

FOTOGRAFIE:

DE JUISTE FOTOGRAFIE...
De eerste indruk die een klant krijgt van uw woning valt of staat met de presentatie. Daarom zijn goede foto’s, ivm de eerste kennismaking van uw woning, zeer belangrijk!
Battes-Styling zorgt, samen met u, voor een perfecte styling van uw woning. Als finishing touch van de styling maken wij, indien gewenst, hiervan graag professionele foto’s, zodat ze direct door de makelaar op Funda en andere sites gezet kunnen worden. 
Hierdoor bent u verzekerd van mooie en geschikte foto’s en een perfecte presentatie van uw woning.

MEUBELVERHUUR:

Een pand wat leeg staat wordt minder snel verkocht.
Het is bewezen dat de meeste potentiële kopers moeite hebben met het inbeelden en visualiseren van zijn of haar meubels in een lege ruimte.
Battes-Styling maakt van uw leegstaande woning een sfeervolle en compleet ingerichte woning.
De woonruimtes kunnen ook gedeeltelijk ingericht worden al naar gelang uw wensen en behoeftes. Vaak hoeft de woning niet eens geheel ingericht te worden om een goede eerste indruk te geven.

Voor leegstaande woningen, modelwoningen en ander vastgoed verhuren wij meubels en woonaccessoires tegen een heel scherp tarief. Wilt u de woning tevens ingericht hebben en voorzien van gordijnen, schilderwerk, vloeren van een hoogwaardige kwaliteit? Battes-Styling kan ook dit voor u verzorgen.
Graag bespreken wij de mogelijkheden met u.

OPEN HUIS STYLING:

Ook voor een open huis zorgen wij dat uw woning de juiste sfeer, uitstraling en styling krijgt, zodat uw woning zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd.
Met een toevoeging van wat accessoires en kleine aanpassingen wordt uw woning een sfeervol harmonieus geheel. Zo creëert u een perfecte eerste indruk tijdens een open huis.