VERKOOPSTYLING:

 

In de huidige huizenmarkt is verkoopstyling onmisbaar voor zowel huiseigenaren als makelaars. De eerste kennismaking met uw woning gaat vaak via internet en dus is de juiste presentatie van uw woning bepalend voor het verkoopproces en succes! 

Steeds méér huizenverkopers en makelaars besluiten een professionele verkoopstylist in te schakelen bij de verkoop van een huis. Het is bekend dat woningen die, vóór dat ze in de verkoop gaan, verkoopklaar worden gemaakt een hogere waardebepaling toegekend kunnen krijgen.

 

Battes-Styling zorgt; dat op een zo doeltreffend mogelijke manier de pluspunten en ruimtes van uw woning worden versterkt, met als doel de woning voor een zo groot mogelijk publiek aantrekkelijk te maken, zodat deze sneller kan worden verkocht tegen de best haalbare prijs.

 

Door ruimtes te neutraliseren, sfeer creëren en de pluspunten te accentueren, zal uw woning opvallen tussen andere te koop staande woningen.

 

 

 

Waarom verkoopstyling?

  • De verkoopstylist kijkt objectief naar een woning.
  • Een woning die verkoopklaar wordt gemaakt heeft een hogere marktwaarde, waardoor er een grotere kans is op een betere verkoopprijs.
  • Hoe sneller een grote groep potentiële kopers bereikt wordt, hoe beter de onderhandeling positie.
  • Onderscheiding van andere te koop staande woningen.
  • Een kleine investering dmv verkoopstyling blijkt vaak meer effect te hebben dan het verlagen van de vraagprijs.

verkoopstyling“Hands on aanpak”

Battes-styling werkt met de door House of KIKI geïntroduceerde “hands on aanpak”. Dit betekent dat wij daadwerkelijk aan de slag gaan in uw woning.
In tegenstelling tot traditionele verkoopstylisten die vaak enkel een rapport uitschrijven.

Battes-Styling werkt als gecertificeerd verkoopstylist en is opgeleid door House of KIKI, deze stylisten verzorgen o.a. de styling bij TV programma’s, zoals “UITSTEL VAN EXECUTIE” en “TV MAKELAAR” in samenwerking met Michiel de Zeeuw.

In 1 á 2 dagen kunnen we uw gehele woning verkoopklaar maken en oogt deze daarna ruimer, lichter, sfeervoller en dus aantrekkelijker voor een breed publiek. Hierbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van uw eigen meubels en passende woonaccessoires. Om uw woning helemaal verkoopklaar te maken kunnen wij (indien nodig) het schilderwerk, reparaties etc. ook voor u laten verzorgen door professionele bedrijven.

Wilt u weten wat dat betekent voor uw woning? Neem contact op met Battes-Styling voor een vrijblijvend gesprek. (Tel. 06-53633855) Samen gaan we aan de slag om zo optimaal mogelijk te presenteren!

 

Logo KIKIBattes-styling is gediplomeerd interieuradviseur en gecertificeerd House of KIKI verkoopstylist.